More

  Hardy & Greys styrker laget i Norden med Mattias Drugge

  I 2013 ble Hardy & Greys en del av Pure Fishing og siden den tid har gjengen i Pure Fishing jobbet aktivt med å lage en solid og langsiktig løsning for verdens kanskje sterkeste fluefiskebrand. Mange er  spente på hva det ligger i en slik satsning og hvordan Pure Fishing ville velge å løse dette. Nå letter de litt på sløret for offentligheten.

  Adm. dir i Pure Fishing Norge, Charles Joner, forteller til Hooked at de er meget fornøyde og stolte av å tilknytte seg Mattias Drugge som markedssupport for Hardy & Greys i Norden.

  Foruten produktutvikling av Hardy’s sortimentet, kommer Mattias, som tidligere, til å drive med kastekurs og holde demodager sammen med Hardy forhandlere rundt om i Norge forteller Joner til Hooked.

  Charles Joner
  Charles Joner

  Videre skriver Pure Fishing i en pressemelding;

  ”Vi er veldig fornøyde over å ha knyttet Mattias Drugge til vårt team. Mattias har en fantastisk kunnskap innen fluefiske og Hardys produkter. Med Mattias og de øvrige selgernes salgssupport ute i markedet, samt vår logisktikkløsning i Sverige, så er vi overbevist om at Hardy kommer til å ha en fantastisk utvikling de kommende årene”, Sier Charles Wolf Joner, Direktør i Norge.

   

  Villmarksmessen
  Du kan treffe Mattias på Villmarksmessen i Lillestrøm 27-30 mars, hvorpå Hooked vil servere rykende ferske vafler og ta et intervju med Mattias for de av dere som ikke har anledning til å komme på messen, eller er for beskjedne til å spørre han om fluefiske i mylderet av mennesker.

  Stor interesse
  -Vi opplever en veldig stor interesse rundt Hardy, og får daglig henvendelser til hovedkonoret på Kjeller. Både fra forhandlere og sluttkunder som er ivrige i å se Hardy merkevaren bli tatt hånd om på en effektiv, innovativ og inspirerende måte avslutter Joner.

  Kort om Mattias Drugge

  Mattias-Drugge-Greys-Hardy-Purefishing-Front
  Mattias Drugge

  Mattias Drugge er Sveriges eneste professionelle kasteinstruktør, og føyer seg inn blandt de fremste instrukørene og fluekasterne i verden. Mattias instruerer i alle stiler, men har spesialisert seg på den moderne skandinaviske to-hånds teknikken, samt skagit. Han har undervist et tusentals fluefiskere i både enhånds og tohånds kasting, for det meste i Skandinavia, med også i Argentina og USA.

  Mattias kaste- og fiskeskoler er enormt populære, på grunn av hans suverene pedagogikk og enorme kunnskap om kastets fysikk, som han formidler med stor intensitet og mye humor. Det sies at hvis ikke Mattias kan lære deg å kaste, da kan ingen. Mattias har gjennom årene samarbeidet og vært produktutvikler for noen av de største fluefiskemerkene i Skandinavia, men også amerikanska Rio Fly Lines i tillegg til britiske Hardy. Mattias skriver dessuten regelmessig i sportsfiskeblader. Hans artikler handler som oftest om taktikk, teknikk og fluer for laks- og sjøørretfiske. Mattias har en fortid i reklamebransjen, og er utdannet grafisk designer. Dette kommer til syne i hans arbeide som produktutvikler og i hans innovative og velbundne fluer. Han fisker alt med flue, og besøker gjevnlig elver i Sverige, Norge, Skottland og Canada.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles