Gjedde på årets første vårdagDel dette:

16. april 2015:

Det skulle altså bli andre halvdel av april før vi fikk en brukbar vårdag her i vest, og selv om det fremdeles var kaldt ute, prøvde jeg en time etter gjedde før henting i barnehagen.Jeg hadde egentlig litt troen på at det ville være mulig å komme i kontakt med en gjedde denne ettermiddagen, og det skulle det vise seg at jeg hadde all grunn til. Faktisk smalt det på det aller første kastet med en Sebile Magic Swimmer i gjeddefarger. Fisken kom skytende ut fra skjulestedet sitt nær steinfyllingen som deler Hallandsvatnet i Radøy kommune i to, og gummiagnet ble tatt med dødsforrakt.

Det ble ikke rare kampen, da vannet ennå er kaldt og fisken ble kjørt hardt. Vel inne i håven ble fangsten veid til 3920 gram, noe som er en brukbar gjedde etter Vestlandsstandard. Ingen kjempe selvsagt, men mye bedre enn 100-gramsyngelen vi er vant med. Etter et par bilder fikk fisken svømme tilbake igjen.

Gjedde Hallandsvatnet

Det ble bare en kjapp tur denne ettermiddagen, men slike småøkter er gull verd når en har sittet lenge foran PC-en. Det ble også en grei liten videosnutt av det hele. Denne kan du ta en kikk på under:

Del dette:
Prev Fiskernes mester – Episode 8 – Trysilelva
Next Ti pluss med feil farge

Comments are closed.