More

  Gå ikke glipp av NM i isfiskegolf

  Lørdag 15.mars arrangerer  Alt om Fiske  og HOOKED historiens første NM i isfiskegolf. Ja, du leste helt riktig. Her blir det fiske i 18 hull, grilling og selvsagt utrolig mye moro. Dette skal rett og slett være en annerledes isfiskehappening! Og for the record, for de som måtte være engstelige for eventuell unødig trim: Dette har ingenting med idretten golf å gjøre, annet enn de 18 hullene (som om det er mye trim med i bildet der, liksom).

  En sosial og anderledes isfiskehappening!

  I de fleste andre isfiskekonkurranser løper folk rundt som gale, og borer seg sure og svette. Under NM i isfiskegolf legges det opp til et litt mer laidback arrangement med vekt på det sosiale.

  Konkurransens hovedelement er at det er en pre-definert løype med 18-hull som alle deltagerene skal fiske seg igjennom. Enkelte steder iløpet av løypa vil det befinne seg en eller annen overraskelse som krydrer opplevelsen litt ekstra. Om det blir poeng eller vekt som avgjør har vi ikke enda bestemt. Poenget er at det skal være artig!

  Merk av lørdag 15. mars i kalenderen, og meld deg på denne happeningen i skjemaet under! Stedet blir i Indre Oslofjord, og tidspunktet er 11.00 til 17.00.

  NM i isfiskegolf passer for alle, enten du nesten ikke har fisket på isen før, er Gullkroken-vinner eller regjerende isfiskechampion. I forkant av arrangementet vil vi publisere relevante artikler og videoer med praktiske utstyrstips om hva du trenger, og hvordan du bør bruke utstyret. Det vil også være behjelpelige funksjonærer til stedet under arrangementet.

  Av praktiske årsaker setter vi tak på maks 200 deltakere, med bindende påmelding. Deltakeravgiften på kun 200 kroner dekker premier, mat, drikke og litt attåt. Det blir grillings, juging, fiske og i overkant hyggelige pengepremier til de tre beste. Selvsagt blir dette også en sosial happening for alle! Vi kan ellers love en overraskelse eller to…

  Følg med i Alt om Fiske og her på HOOKED for mer informasjon etter hvert.

  PS! Vi trenger noen frivillige med isfiskeerfaring som kan hjelpe til under arrangementet. Er du interessert i å bidra, send en e-post til [email protected] (Alt om Fiske) eller [email protected] (HOOKED) med noen ord om deg selv. Alle frivillige hjelpere vil bli utstyrt med en Bergans Myre Down Jacket-dunjakke til en verdi av 2000 kroner.

  Du melder deg på NM i isfiskegolf 15. mars 2014 ved å fylle ut dette skjemaet;

  Fill out my online form.

  [one_half]

  Hvordan betale med Paypal
  Hvordan betale med Paypal

  [/one_half]

  [one_half_last]

  Hvordan betale med kredittkort
  Hvordan betale med kredittkort

  [/one_half_last]

   

   

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles