More

  Fisking i Nord-Østerdalen

   

  Etter en lang vinter er det verken store forventninger eller krav til årets første fisketurer. Ser en vak defineres turen som vellykket!

  Kaster en på vakende fisk er det over all forventning. Får en fisk er det en kanonsuksess uavhengig av størrelse.

  I Nord-Østerdalen er det som regel først i mai at en kan finne åpent vann. I begynnelsen av mai var det ”kick off” for årets fiskesesong for vår del.

   

   

  Fiskekart:

  Se Fishspot.no sine fiskeplasser her på HOOKED.no

   

   

  Årets første vak

   

  Foto: Gudmund Nygaard

  Uten alt for store ambisjoner ble utstyr funnet frem. Rolige vindforhold sørget for forhåpninger om å se årets første vak. Vel fremme ved målet for årets debut ble ikke forhåpningene mindre ved at fjærmygg ble observert. Det tok ikke lang tid før turen kunne defineres som vellykket og turen ble en kanonsuksess.

  Artikkelen fortsetter under bildet

   

  Foto: Gudmund Nygaard

  Det er fint å starte sesongen uten for store krav. Sette pris på å se vak og være fornøyd med bare å få fisk. Så får en håpe på stigning i programmet utover sommeren. Gleden av å få fisk på 200 gram er sikkert ikke den samme i august.

   


  Fishspot – Nord-Østerdalen

  Hva er fishspot?

  Prosjektet fishspot (www.fishspot.no) startet opp januar 2010 etter initiativ fra rettighetshavere i Nord-Østerdalen. Hovedmålet med prosjektet er at fiskeressursene i regionen kan utvikles som grunnlag for lokal verdiskaping.

  Prosjektet arbeider direkte sammen med rettighetshavere. Foran sommersesongen 2010 ble 22 fiskeområder/soner synliggjort på hjemmesida. For 2011 er det omlag 35 fiskesoner/områder. Flere nye områder har tatt kontakt og nye spennende tilbud vil bli presentert.

  «Fishspot har på kort tid blitt en overbygging for satsing på fisketurisme i regionen. Ved å jobbe sammen som region, samarbeide og dra nytte av hverandre, er det og lettere for enkeltaktører å lykkes samt å kunne utvikle tilpassede og gode fisketilbud for mange fiskere» -sier Gudmund Nygaard i fishspot.no

   

  HOOKED.no – et glimerende medium for brukere og tilbydere

  Gudmund fortsetter «HOOKED.no er et glimrende medium for fiskere når de skal lete etter fiskemuligheter som passer godt for deres fiske. Samtidig er HOOKED.no er et glimrende medium for oss å få synliggjort mangfoldet av fisketilbud i Nord – Østerdalen

  Fiskekart:

  Se Fishspot.no sine fiskeplasser her på HOOKED.no

   

   

  Akkreditering: fishpot.no

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles