Festivalen du ikke må gå glipp av


Kommende lørdag arrangeres for første gang Oslo Internasjonale Fiskefestival. På programmet står blant annet fiskekonkurranse med 100 000 kroner til vinneren og tre måneders gratis leasing av en Subaru Forester-fiskebil til andreplassen.

Av: Endre Hopland

Det er Hooked og Norges Jeger og Fiskeforbund som i samarbeid inviterer til storstilt fiskefestival kommende lørdag. I tillegg til et myldrende festivalområde på selveste Rådhusplassen, skal det altså avholdes en kort, men ytterst verdifull fiskekonkurranse langs land i Pipervika like ved Aker brygge.

Utenom fiskekonkurransen, er det også en rekke andre, fiskerelaterte aktiviteter å ta del i i hovedstaden denne lørdagen. Full oversikt over disse finner du her. Langtidsvarselet melder ellers om sol, lite vind og temperaturer midt på 20-tallet, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. Noe liknende har aldri blitt avholdt i Oslo så ta med familien og ha en flott dag på Rådhusplassen!

Fiskekonkurransen starter klokken 13.00 og varer i to timer. I seniorklassen stikker altså den fiskeren som får den største fisken av med hele 100 000 kroner. Andrepremien er heller ikke til å kimse av. Eller hva sier du til tre måneders gratis leasing av en fiskedekorert Subaru Forester?

Programleder under festivalen er NRK-kjendisen Leo Ajkic, som fra en scene skal sy det hele sammen og fortelle publikum hvem som ligger i tet.

Premiene i juniorklassen er også strøkne. Den junioren som får den største fisken vinner nemlig en West Commando 270-gummibåyt, mens den nest stlrste fisken er verd fem fribilletter til Tusenfryd.

Les også: Vil du være frivillig under Oslo Internasjonale Fiskefestival?

Konkurransen er fulltegnet

Det totale deltakertallet skal ikke overstige 1000 personer, så det gjelder å melde seg på så raskt som mulig. Dette gjøres enklest ved å sende en SMS til 2242. Dersom du deltar i seniorklassen, send kodeord SENIORFISK +​ [Fornavn og etternavn]. Dersom du deltar i juniorklassen, send kodeord JUNIORFISK + [Fornavn og etternavn]. Tjenesten er gratis. Øvrige konkurranseregler finner du her.

 

 

Nyhetsbrev-OIFF-sponsorere-600x300