More

  Et lite stykke sportsfiskehistorie

  27. mai 2014 vil for alltid stå som en merkedag i Hooked sin historie. Denne vakre vår-tirsdagen i det kineserne omtaler som Hestens År, og som tilfeldigvis også er Sportsfiskets År her hjemme, trykket vi på publiseringsknappen et lite kvarter over klokken 13.00. I samme øyeblikk åpenbarte det aller første Hooked-magasinet seg på www.hookedmag.no, og et lite stykke norsk sportsfiskehistorie var skrevet.

  Hooked-magasinet
  Slik ser den første magasinforsiden ut. (Foto: Åsmund R. Isaksen)

  Vi i Hooked har jobbet hardt og lenge med denne publikasjonen, og vi hadde ikke hatt mulighet til å ende opp med et så godt resultat om det ikke hadde vært for våre fantastiske bidragsytere. Vi ønsker å rette en stor takk til Åsmund, Øystein, Marius I, Lotte, Rune, Audun, Rudolf, Vilhelm, Tor, Cato, Bjørn, Sindre, Simen, Marius H, Robert, Andreas, Roger, Erik og Ole-Håkon, som alle har bidradd enten med tekst, bilder, begge deler eller som intervjuobjekter i dette første Hooked-magasinet. En spesielt stor takk går til Eivind, som har stått for både layout og design.  Hooked-magasinet kommer ut i tre utgaver i 2014, med klare planer om utvidelse neste år. Tanken vår er å gi de mange fiskeinteresserte menneskene der ute i landet vårt en skikkelig kvalitetsgodbit med jevne mellomrom. Vi ønsker selvsagt også å presentere hobbyen vår på en slik måte at flere får lyst til å prøve sportsfiske.

  Vi er avhengig av ris, ros og tips, så om du brenne inne med noe vil vi gjerne høre fra deg. Vi håper du koser deg med det rykende ferske e-magasinet, og ønsker fortsatt god fiskevår- og sommer. Magasinet kan for øvrig leses helt gratis her: www.hookedmag.no.

  – Fiskehilsen fra Bernt og Endre (Må ikke forveksles med Bernt og Erling, selv om likheten er nokså slående)

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles