More

  Er du Skandinavias beste predatorfisker?

  I hele 2014 konkurrerer nordmenn, svensker og dansker om å få størst gjedde og abbor, på tvers av landegrensene.

  Predatorfisket er i vinden som aldri før, også her hjemme. Gjengen i Pikewallis er alt annet enn fremmed for å dele fascinasjonen sin for rovfiske i ferskvann med andre. Dette er også litt av bakgrunnen for konkurransen Pikewallis Scandinavian Challenge.

  Les også: Hooked+Pikewallis=Sant

  – Konkurransen er ment som et artig supplement til ditt vanlige fiske, og dette er ikke blodig alvor. Man fisker uansett best med lave skuldre, sier mister Pikewallis himself, Erik Walmann, til Hooked.

  Erik Walmann vil ha alle med på predatorfiskekonkurranse.

  Pikewallis Scandinavian Challenge er Skandinavias største gjedde- og abborkonkurranse. Det er Erik Walmann og hans Hooked-partner Pikewallis som står bak konseptet, men i år er også nyttfiske.se med på laget. Det norsk/svenske samarbeidet satser nå enda hardere på å engasjere de mange skandinaviske predatorfiskerne der ute.

  Les også: Hekta på rovfisk – En prat med Erik Walmann

  – Konkurransen er allerede godt i gang, med mange flotte innmeldinger, sier Walmann, som samtidig oppfordrer alle fiskeglade mennesker i vårt langstrakte land til å delta med sine gjedder og abborer.

  Reglene i konkurransen er enkle. Fisken din må være tatt mellom 1. januar og 31. desember i 2014. Fisken kan være tatt i et hvilket som helst vann, på tvers av landegrensene, men den skal være tatt med hjelp av fiskemetoder og etter retningslinjer som gjelder for fisket i det respektive landet/vannet.

  Poseringsbilder er juryen glade for, men også bilder på avkrokingsmatten er godtatt. En kan melde inn så mye fisk en bare vil, men det er til slutt bare de ti største som teller. Den fiskeren med størst totalvekt på sine inntil ti gjedder/abborer ved årsslutt er den som stikker av med seieren. Det er verd å merke seg at dette utelukkende er en catch and release-konkurranse.

  Les også: Pikewallis-stangen

  – For oss i Norge må jo målet være å ha flest mulig norske flagg i toppen av resultatlistene ved årsslutt, gliser Walmann, som selv lever og ånder for alt som har med predatorfiske å gjøre.

  Premiebordet for konkurransen blir oppdatert gjennom hele året, og finnes her.

  Høres dette ut som konkurransen for deg? Ta i så fall en kikk på Pikewallis Scandinavian Challenge sin Facebook-side for mer informasjon.

  Har du allerede fått en gjedde eller abbor du ønsker å melde inn i konkurransen? Dette gjør du ved å følge denne linken.

  Mer om konkurransen finnes også i toppbarene på http://pikewallis.hooked.no og http://nyttfiske.se.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles