Einarsson Fly Reels til GuidelineDel dette:

Guideline er den nye distributøren av Einarsson Fly Reels i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland, Frankrike, Spania og Russland.

Av: Endre HoplandEinarsson Fly Reels ble startet av islendingen Steingrimur Einasson tilbake i 2007, med en klar tanke om å designe høykvaitets fluesneller. Dette har selskapet i aller høyeste grad klart, og Einarsson er et navn som i flueverden forbindes med svært solid håndverk. Nå blir altså Guideline den nye, skandinaviske distributøren av snellene.

– Partnerskapet med Einarsson vil styrke vår posisjon i premiumsegmentet. I Guideline er vi alle dedikerte fluefiskere, og vi vet å sette pris på det unike bremsesystemet i Einarsson Reels, sier daglig leder i Guideline, Thomas Carlsson.

Einarsson sine Plus-sneller kommer i fire standardfarger, og er tilgjengelig i størrelsene 3, 5, 7, 8 og 9. Invictus-snellene til samme produsent er derimot tilgjengelig i størrelsene 6 til 12. En har dermed sneller for de aller fleste anledninger, både i ferskvann og saltvann.

– Guideline starter distribusjonen umiddelbart, og varene vil være på lager innen midten av mai, sier Carlsson, og viser ellers til egne hjemmesider for bestilling.

Del dette:
Prev Fluebinding: Bøe-larva
Next Roger med unik skatefangst

Comments are closed.