More

  Donerte 89 000 til Hooked+

  Årets storsatsning for oss i Hooked er uten tvil medlemskapstjenesten Hooked+, et produkt vi har steintrua på og som i tiden fremover bare blir bedre og bedre for deg som fisker.

  Det å lansere noe nytt er i seg selv alltid spennende og innhar en også viss risiko. For et bittelite selskap med to ansatte og flotte freelancere, med ambisjoner som grenser til verdensherredømme, er det fryktelig nervepirrende å si til våre lesere: Vet du hva, skal Hooked.no overleve må faktisk du som fisker også være med å betale en slant om du føler det er verdt det. Alt på internett kan ikke være gratis til evig tid. Men til gjengjeld skal vi gi deg som Hooked+-medlem ENDA mer!

  Det var mildt sagt skremmende å trykke på startknappen.

  Men oi som det går! Responsen har vært større enn hva vi hadde håpet på, og vi ser at vi har truffet en nerve med et godt medlemskap og at flere og flere også forstår at det koster penger å produsere relevant, godt og oppdatert fiskestoff på nett.

  I denne medlemskapstjenesten er det også goder. Vi begynner å se konturene av et sterkt fordelsprogram, vi har spennende og gode reportasjer, samt flere WIKI-er som skal publiseres. Folk elsker å få eksperthjelp og flere hundre punkter skal inn i fiskekartet før nyttår. Til tider skulle vi ønske døgnet hadde noen timer til.

  Men for å få Hooked+ på skinner og litt fart i toget, så var vi avhengig av hjelp. En aktør som umiddelbart tok dette virkelig på alvor var Skitt Fiske. Gjengen i Sandefjord besluttet etter en telefonsamtale å donere ikke mindre enn 100 par Leech Polaroidbriller til en samlet verdi av 89 000 kroner som vi kunne bruke som velkomstgave til nye Hooked+-medlemmer. No strings attached. Hva skal en si til noe slikt?

  Nå er det flere som også støtter opp om Hooked+ i form av fordelsprogram og på andre måter, og vi er dere evig takknemmelige. Tusen hjertelig takk! Men akkurat nå må jeg få trekke frem denne meget generøse gesten fra Skitt Fiske. Kun noen dager etter lansering av kampanjen var samtlige briller innløst av fornøyde nye Hooked+-medlemmer.

  Jeg blir ydmyk av støtten. Samtidig har jeg avslutningsvis en liten oppfordring:

  Jeg håper at flere aktører tar kontakt med meg for å se hvordan vi kan jobbe sammen for å fremme fisking i Norge. Vi deler mange av de samme visjonene, og bare ved å samarbeide kan vi nå flere av de. Om du føler at vårt arbeid er med å skape fiskeglede og til syvende og sist kjøpere av fiskeprodukter, så trenger vi din hjelp og vi trenger den nå. Mange bekker små gjør dette mulig.

  Og er du en fiskeentusiast som leser dette, må du også gjerne melde deg inn i Hooked+ for å få et flott medlemskap og samtidig sikre videre drift. Er du allerede medlem har vi en flott vervekampanje så du kan skrike deg hes til venner og bekjente.

  Ha en flott fiskesommer!

  Mvh Bernt Nor, daglig leder Hooked

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles