More

  DIREKTESENDING fra Bergen – 22.nov kl 21:00

  Denne gangen med verifisert 4G-dekning!

  Dette blir en artig kveld LIVE fra Bergen by, med fisking på Bontelabo-bryggen. Fangster, utstyrsprat, juging, fiskekonkurranse, chat og seer-premier er en selvfølge!

  22-nov-Bontelabo-battle
  Velkommen til LIVE-sending fra Bontelabo-bryggen i Bergen 22.november kl 21:00.  Det er altså bryggefiske som gjelder denne kvelden, og over 3o potensielle arter kan landes. En av de gjeveste er kanskje havmusa, der fangst fører med seg bonuspremie!

  Sjekk disse trådene på Fiskersiden om mer stuff om Bontelabo.

  «Programleder» for kvelden blir ikke ukjente Endre Hopland, med forventet innsig av lokale fiskefjes og tilreisende østlendinger og drittlendinger.

  Vi håper du ikke har noe bedre å gjøre en fredagskveld enn å være med oss på fisketur på internett! Tidspunktet er altså klokken 21:00!

  Sendingen følger du på denne linken: https://new.livestream.com/hooked-no/bontelabo-battle

  Bli med, still spørsmål og strekk sesongen enda noen uker.

  PS: En av årsakene til at vi bremset helt i LIVE-satsningen tidligere i sommer er at Norge er et uland i utbygging av 4G-dekning. Og selv om den gamle traveren ICE leverer dekning, er ikke hastigheten god nok. Denne gangen har vi klokelig gjort en test i forkant, og ikke stolt på dekningskartet til Telenor.

  Bontelabo er en offentlig havn, men det ligger rett som det er store båter til kai her. Det kan medføre reduserte fiskemuligheter. Vi satser selvsagt på rein kai denne kvelden, men om det skulle knipe har vi andre kaier i backup. LIVE-fiske fra Bergen blir det uansett!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles