More

  Delta i Redd Villaksens julelotteri

  Organisasjonen Redd Villaksen gjennomfører i år sitt første julelotteri. Du kan vinne flotte premier, og alle midlene som kommer inn går uavkortet gå til prosjekter som skal bedre forholdene for sjøørreten vår.

  Redd Villaksen lodder i debutjulelotteriet ut en elv og en stang/snelle-pakke. Elven er Beiarn i Nordland, som fisket fantastisk godt i 2016. Hele 9,6 tonn laks ble tatt, mot normalen på to tonn. Tidsperioden er for øvrig på hele åtte fiskedager.

  – Dette er en glimrende anledning til å få fisket fire store og varierte retter i vakre Beiarelva i Beiarn kommune, elleve mil sør for Bodø. Den kjente Saltstraumen ligger også på denne strekningen. Fisket skjer på valdene Trones (5,1 kilometer) Larsos (2,5 kilometer), Os (2,9 kilometer) og Strand (5 kilometer). Alt fisket er på kortvald, og det kan derfor være andre fiskere på valdene, men der er god plass. Rettene er lange, melder Redd Villaksen.

  Fiskestangen som loddes ut er en fluestang av typen Loop Cross SX 14, klasse 9, utstyrt med en Loop Classic 811-snelle med god backingkapasitet.

  Prisen per lodd er 100 kroner, og betalingsmåter er VIPPS (konto 71265) eller bankgiro (1503.24.56232) Husk å merke hva du kjøper lodd på, elv eller fluestang. Lotteriet varer til og med 22. desember.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles