Delta i Redd Villaksens julelotteriDel dette:

Organisasjonen Redd Villaksen gjennomfører i år sitt første julelotteri. Du kan vinne flotte premier, og alle midlene som kommer inn går uavkortet gå til prosjekter som skal bedre forholdene for sjøørreten vår.

Redd Villaksen lodder i debutjulelotteriet ut en elv og en stang/snelle-pakke. Elven er Beiarn i Nordland, som fisket fantastisk godt i 2016. Hele 9,6 tonn laks ble tatt, mot normalen på to tonn. Tidsperioden er for øvrig på hele åtte fiskedager.– Dette er en glimrende anledning til å få fisket fire store og varierte retter i vakre Beiarelva i Beiarn kommune, elleve mil sør for Bodø. Den kjente Saltstraumen ligger også på denne strekningen. Fisket skjer på valdene Trones (5,1 kilometer) Larsos (2,5 kilometer), Os (2,9 kilometer) og Strand (5 kilometer). Alt fisket er på kortvald, og det kan derfor være andre fiskere på valdene, men der er god plass. Rettene er lange, melder Redd Villaksen.

Fiskestangen som loddes ut er en fluestang av typen Loop Cross SX 14, klasse 9, utstyrt med en Loop Classic 811-snelle med god backingkapasitet.

Prisen per lodd er 100 kroner, og betalingsmåter er VIPPS (konto 71265) eller bankgiro (1503.24.56232) Husk å merke hva du kjøper lodd på, elv eller fluestang. Lotteriet varer til og med 22. desember.

Del dette:
Prev Sjøørretfiske i mye vær
Next A walk down memory lane – mer magi fra Black Fly Eyes

Comments are closed.