More

  Auksjon til støtte for villaksen i Norge

  (NJFF) Årets laksesesong har vært på det jevne: I nord har mange elver hatt et dårlig år, og katastrofen er et faktum i Tana. I Midt-Norge har oppgangen og fangstene vært i tråd forventningene. Gledelig er det imidlertid at enkelte elver på Vestlandet – som siste åra har levert svake resultater – har hatt bedring. Det samme er tilfelle for Sørlandet

   

  Foto: Illustrasjonsfoto –  Istockphoto

   

  – Villaksen trenger fortsatt all den hjelp den kan få, og vi må forsterke de unike laksestammer vi er så heldige å ha her i landet. Stiftelsen Nordatlantisk Villaksfond Norge arbeider derfor ufortrødent videre til beste for villaksen og dens framtid. Innsamla midler benyttes der de til enhver tid har best effekt. Fokus er bærekraft i oppdrettsnæringa, stopp av garnfiske i sjøen og utvikling av det store potensialet som er i norske elver, heter det i ei pressemelding fra Nordatlantisk Villaksefond.

   

  Om NASF

  NASF NORGE er etablert som en norsk stiftelse som arbeider under navnet reddvillaksen.no. Egen norsk hjemmeside www.reddvillaksen.no er under etablering men foreløpig ligger informasjon på www.nasfworldwide.com . Vi vil gjøre oss bemerket i den norske laksedebatten og arbeider på flere fronter. Takket være giverglade elveeiere, utstyrsleverandører og privatpersoner gjør vår årlige ”Villaksauksjon” oss i stand til å bidra økonomisk i viktige prosjekter. Auksjonen gjennomføres for 7de gang i år, 27. oktober. Følg oss og støtt oss.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles