Årets Villaksauksjon er rett rundt hjørnet. Her er katalogen og alt du trenger å vite!Del dette:

Den 6.november er det tid for 10 års jubilanten Villaksauksjonen. Redd Villaksen, som står bak veldedighetsauksjonen, inviterer fiskeinteresserte folk av alle slag velkommen. Både til selve auksjonen på Grev Wedels plass – og direktesendingen som du kan følge på villaksauksjonen.hooked.no

Redd Villaksen består av en meget dedikert gjeng frivillige sjeler som jobber dugnad for å sikre livskraftige bestander i alle norske lakse- og sjøørretvassdrag. Deres mål og arbeid er beundringsverdig;

På vegne av kommende generasjoner skal vi sikre livskraftige bestander i alle norske lakse- og sjøørretvassdrag.

Se årets auksjonskatalog

Villaksauksjoen er Redd Villaksens største inntektskilde, og de innsamlede midlene går uavkortet til prosjekter for å sikre disse lakse- og sjøørretvassdrag. Konkret på kort sikt arbeides det med;

  • All oppdrett inn i lukkede anlegg
  • Stopp fisket etter villaks i sjøen
  • Økt gjenutsetting av fangst i elv

Laks og sjøørret er sterkt truetRapportene er utallige om lavt innsig av villaks, rømminger i oppdrettsindustrien, oppdrettslaks blander seg med villlaks, lusebefengt laks- og sjøørret, giftstoffer, parasitter, avfallsproblematikk, kjemikaliebruk og alt annet. Mange av våre store lakseelver har rapportert om katastrofale lave tall av laks, og enkelte steder er sjøørretten utdryddet.

Situasjonen er både historisk mørk, og man kan spørre seg om vi nå er inne i siste generasjon som vil oppleve ville bestander av atlantisk villaks og sjøørrett.

lakselus
Lakselus og soppangrep

Samlet inn én million 

De siste årene har auksjonen årlig samlet inn ca én million kroner. Det er uvurdelige midler som gjør at kampen for lakse- og sjøørretvassdrag i det hele tatt mulig.  Men med tanke på den prekære situasjonen laks- og sjøørreten er i, må man heve listen.

Villaksauksjonen trenger flere givere, kjøpere, donasjoner og støttespillere. Den 6.november kan du bidra!

 

Følg Villaksauksjonen direkte på nett

Årets auksjon vil også sendes direkte på nett, slik at du, fiskekompisene, foreningen eller klubben din kan lage en sosial kveld hvor enn dere befinner dere. Dere kan by på objekter på SMS eller telefon, i sosialt samvær planlegge årets neste tur. Juge, gråte, le. Men uansett er det både godt, og enkelt å bidra med bud på objekter på auksjonen, eller donere et anonymt beløp.

Følg med den 6. november fra kl 18:15 www.villaksauksjonen.hooked.no – katalogen ser du her.

Du gjør det mulig!

Personlig oppfordrer jeg alle som leser dette, å dele informasjon om Villaksauksjonen videre til venner og bekjente. Samtidig ønsker jeg alle fiskere, hvor enn ivrig du er, om å følge auksjonen direkte, komme forhåndsbud eller donere en slant på nettsiden. Redd Villaksen gjør virkelig en god jobb for fiskerne i landet. La oss hjelpe de, hjelpe oss – med å sikre bærekraftig lakse- og sjørrettvassdrag i Norge!

[facebook]

Mvh

Bernt Nor

Daglig leder i Hooked AS

Del dette:
Prev Bestem hvem som vinner en 2kgs Gullkrok!
Next Sjekk Rødbergshagens russiske monsterørret

Comments are closed.