More

  7 av 52 arter servert under åpning av Jakt- og Fiskesenteret.

   

  HOOKED.no var selvfølgelig representert under åpningen. Her er det ikke bare fokus på fluepuristene, på senteret satser man på hele mangfoldet i sportsfisker-Norge.

   

  I inngangen blir vi møtt av infoøya som byr oss på medieshow av harr, ørret, sei, makrell, brasme og vederbuk. Et par meter lenger inn får vi servert nydelig abbor, gjedde, ørret, brosme, hvitting, knurr og torsk. Alt sammen var fisket og servert av ingen ringere enn Ole-Håkon Heier, som bød på 7 av de 52 artene han skal fiske i løpet av 52 uker.

   

  Foto: NJFF

   

  Les mer: Hvordan lage knurr (anbefales!)

  Les mer: 52 arter på 52 uker

   

  I andre enden av bygget sitter en flokk av den yngre garde og ivrig binder sine første (?) fluer, mens andre driller 40 kilos marlin på grunt vann i det karibiske hav. Flå kunne ikke by på mildt tropevær i begynnelsen av februar, der reddet fiskesimulatoren dagen for de mest fiskesugne av oss.

   

  Foto: NJFF

   

  Alle vi snakket med var strålende fornøyd med senteret og åpningsseremonien. Jakt- og Fiskesenteret har allerede over 60 planlagte kurs bare frem mot sommeren. 

   

  -Flere av kursene er allerede fulltegnet, så her gjelder det å være tidlig ut med påmelding, sa Bjarne Oppegård, generalsekretær i NJFF, da vi snakket med ham etter festmiddagen.  

   

  Vi i NJFF og HOOKED.no sier oss enig med Bjarne. Sleng deg på fisketreffene på Jakt- og Fiskesenteret:

  http://www.njff.no/portal/page/portal/njff/jakt_og_fiskesenteret/fiskekurs

   

  Vi skal i alle fall hit igjen! 

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles