More

  Hans Majestet Kong Harald åpner Sportsfiskets År til helgen

  Lørdag 10. mai er det som tidligere nevnt offisiell åpning av Sportsfiskets År i Bergen. Hans Majestet Kong Harald har meldt sin ankomst til Bergen for å være med på åpningen. Festplassen blir fylt med fiskeaktiviteter for hele familien, og lille Lungegårdsvann er allerede fylt med flotte ørreter som barna kan fiske etter.

  Ørretfiske midt i byen
  Festplassen i Bergen er altså valgt som åpningsarena for Sportsfiskets År. Her vil det myldre av folk og aktiviteter, som fluebinding, aktiviteter for barna, tilbereding av fisk med smaksprøver, demonstrasjon av fluekasting og mye mer.

  Lille Lungegårdsvannet er altså allerede fylt med flotte ørreter som barna kan fiske etter. NJFF stiller med 100 fiskeinstruktører og 200 fiskestenger til alle barn som vil prøve seg.

  Barnas dag
  NJFF er svært stolte over at Kongen har sagt ja til å overvære åpningen av Sportsfiskets År. Sist gang han var med på et NJFF-arrangement var ved starten av vårt skolestangprosjekt i 2003, da vi delte ut 150.000 fiskestenger og pilkestikker til skoler og barnehager. Også dette åpningsarrangementet er først og fremst rettet mot de yngste.

  Etter å ha overvært den offisielle åpningen vil Kongen bli vist rundt av to utvalgte «kongeambassadører», Are Mikal (12 år) og Stine (8 år), som begge er ivrige sportsfiskere og medlemmer i Fiskeklubben. De vil guide Kongen rundt på området under hele hans besøk.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles