Jeg begynte å fiske ganske sent i livet. Joda, jeg fisket en del da jeg var liten, men var ingen storfisker. Mitt problem har hele tiden vært å finne fisken. Jeg har lett og lett, og alt jeg har fått har vært smått. Frem til for noen få år siden så handlet det om hvordan jeg skulle få fisk, og idag har jeg kommet så langt at jeg kan sikte inn fiskingen og få det jeg faktisk ønsker. Jeg har brukt hundrevis av timer ved vårt landsted i Gästrikland. Der har jeg hørt på hva folk har sagt om hvor fisken er, jeg har lest og aktivt fått tak i den informasjonen som fins. Resultatet har vært heller labert. En gjedde her og en gjedde der, men ingen ting stort å skrive hjem om

Jeg begynte å lure på hvordan jeg skulle knekke koden. Svaret var ekkolodd tenkte jeg. Jeg har fisket så mye at det er helt galt. Testet masse teknikker, men ingen har fungert videre bra, så til slutt tenkte jeg at nok fikk være nok! Men så jeg kom over Deeper Pro+, og kan godt si at det har snudd opp ned på fiskingen min!

I akkurat denne sjøen så har det vist seg at det er et stort dypt hull der stort sett all fisk står året rundt. Men en og annen snipe kan man få tak i ved vannkanten, men ikke noe stort. Jeg og min svoger begynte med trolling på dypet her, og resultatene kom med en gang. Fra å ikke få mer enn kanskje én fisk per tur, hvis vi hadde flaks, så begynte vi å få 4-5 stykker. Og ikke mist, de hadde også litt størrelse. 4-5 kg!

Jeg begynte å teste ut forskjellige teknikker over dette dypet. Alt fra å sette søkker på jerkbaiten, til å sende ned vibrerende baits ned i dypet. Og det har fungert!

Det siste jeg har startet med, etter å ha sett på Fisheco der Jan-O tipset om å bruke store gjedde-gummi, og helt enkelt jigg-fiske de over større dyp, så har det virkelig løsnet. Flere og ikke minst stører fisker biter. I år har jeg fått opp 2 fisker på over 8 kilo, og jeg kjenner at 10-kilos er innen rekkevidde!

Hver gang jeg er ute lærer jeg noe nytt. Om hvordan jeg skal bruke Deeper’n bedre, eller om det gjelder fisketeknikk. Jeg kan trygt si at Deeper’n har gjort meg til en betydelig bedre fisker. Syntes det er utrolig kult med teknikker, og for meg er det en bra inngangsport til å begynne å bruke ekkolodd. Jeg kommer helt sikkert til å kjøpte meg dyrere ting, men for meg er Deeper’n fenomenal å ha med meg i båten, og når man fisker fra land for å se bunnstruktur, og hvor fisken står, Antall bomturer har sunket drastisk, og fiskingen er mye artigere nå!