Vi kårer Norges beste wobbler til ørretfiske, og vi trenger din hjelp

Fellesferien er rett rundt hjørnet, og i den forbindelse er vi på jakt etter ivrige fiskere som vil teste forskjellige ørretwobblere de kommende månedene.

Av: Endre Hopland

Ørreten er i en særstilling her til lands når det gjelder populæritet, og en av de mest morsomme måtene å fange den på er med wobbler. I sommer og høst skal vårt testpanel kaste tusenvis av kast, sveive milevis med snøre og fange små og store ørreter over hele landet. Blir du en av testerne?

Les også: Stor test av ørretsluker – her er testvinnerne blant skjeslukene

Målet med testen er å finne ut hvilken wobbler som fanget mest ørret i Norge i sommer og utover høsten. Alle testfiskerne som blir plukket ut til å delta, vil motta en pakke med utvalgte wobblere. Disse får du i gave av oss som takk for hjelpen, så det er en fordel for deg selv om du ikke sliter de vekk.

Annonse

Noen av kriteriene for å delta er at du fisker mye etter ørret med wobbler, og at du er villig til å teste alle wobblerne like mye, og under så like forhold som mulig. Du kan ikke jobbe hos en utstyrsleverandør eller være sponset av disse på noen måte som kan sette din habilitet på prøve.

Du må også kunne dokumentere fangstene dine med ca.-vekt, antall fisk og aller helst noen bilder dersom det blir storfangst.

Fisketiden blir frem til tidlig på høsten, og etter det skal det altså avgjøres en gang for alle hva som er Norges beste ørretwobbler. Høres dette interessant ut? Fyll ut skjemaet under, og du er med i vurderingen.

Loading

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...