XXL Adventure – gode rabatter

XXL Adventure tilbyr fiskereiser til nesten hele verden, og nå har vi gleden av å tilby tre flotte fisketurer til spesialpris for Hooked+-abonnenter.

1. ALASKA UKE 35, 2017

Reis med oss til Chunilna Creek, en av de beste elvene i hele Alaska! Denne elven er vår Alaska-guides favorittelv. Vi har fått lov til å ta med våre kunder til guidens hytte langt oppe i elva, for å fiske laks og ørret. Elva huser blant annet stor kongelaks, sølvlaks, ”pink salmon”,”dog salmon”,”red salmon”, regnbueørret, Dolly Varden (røye) og harr. Du fisker i seks dager, og du bor bare ti meter fra elvebredden, ved den beste kulpen i elva. Du befinner deg i bjørneland, med båt eller føttene som eneste fremkomstmiddel, og du vil garantert få naturopplevelser og minner for resten av livet. Vi tilbyr gode priser på dette fisket, så vær tidlig ute med bestillingen for å få plass!!

Hooked+-pris: 22 300,-!

Du sparer 4000,-!

2. SAN PEDRO – Belize

Reis med XXL Adventure til San Pedro på øya Ambergris Cay i Belize! Denne øya er et fluefiskeparadis i Karibia. I dette området kan du fiske noen av verdens sterkeste fisker på dagtid, og slappe av med en paraplydrink under palmene på kvelden. Belize har noen av de sikreste stedene for bonefish i verden, og er samtidig en av de beste destinasjonene for de som ønsker ”grand slam”, for her er det faktisk en reell mulighet for å få bonefish, tarpon og permit på en og samme dag. Med tanke på det varierte fisket i Belize, er dette en perfekt destinasjon for så vel førstegangsreisende som den erfarne på tropisk fluefiske. Du vil garantert stortrives i dette tropiske klimaet, og hotellet ligger på stranden. Vi har her laget en pakke for de som vil ha topp fiske med dyktige guider, til en meget god pris.

XXL-pris: 20 300,-

Hooked+-pris: 18 300,-

Du sparer 2000,-!

3. COSTA RICA

Costa Rica er sentralamerikas naturlige eventyrland, et unikt ustillingsvindu for natur og dyreliv. Alt du kan forestille deg – vulkaner, regnskoger, skummende elvevann, idylliske strender – Costa Rica har det. Denne økologiske variasjonen gjør Costa Rica til en perfekt destinasjon for naturelskere, for folk som vil oppleve en annerledes kultur og for de som vil være aktive og delta i mange aktiviteter. Denne ”edens hage i mellomamerika” skilter med et nettverk av spennende elver, frodig jungel, nasjonalparker og nydelige strender både på Stillehavs- og Atlanterhavskysten

XXL-pris: 13 990,-

Hooked+-pris: 11 990,-!

Du sparer 2000,-!

 

Hooked+-Join-us-980x300